Значение на пръстените! Разберете какво казва пръстена Ви за Вас!

Posted by in Бижута, Красота on January 05, 2014 . 0 Comments.

Няма жена, която да не обича пръстените! Тези красиви бижута, имат безкрайни вариации и са винаги на мода. Замисляли ли сте се, обаче, че има значение на кой от пръстите на ръката си, носите любимият си пръстен? Това предпочитание, всъщност, никак не е случайно и то говори много за Вас.

В случай, че носите пръстени предимно на палеца, то вие държите непременно да се отличите от тълпата. Освен това, Вие сте емоционален човек, който прелива от енергия, но също така, на моменти може да бъдете властни и излишно упорити!

 

 

 

Ако любимото Ви място за пръстени е показалеца, това означава, че се опитвате да повишите личностната си самооценка. На пръв поглед, може да бъдете сметнати за самохвални, но вътрешно сте плахи и стеснителни, като имате затруднения в общуването и лесно се поддавате на чуждото влияние.

 

 

 

Носенето на пръстен на средният пръст, създава впечатление, че сте хладен човек, но всъщност не е така. Хората, които предпочитат да носят тези бижута именно там, хармонични и романтични натури, които трудно разкриват себе си. В случай, че на средният си пръст носите стар, фамилен пръстен, предаващ се по наследство, то Вие силно вярвате в кармата и съдбата.

 

 

Безименният пръст, не случайно, е наричан още „пръст на щастието” - именно на него се носи венчалната халка. Ако, обаче, пръстена, който носите на него не е халка, то това означава, че Вие сте неуморими романтици, които постоянно търсят нови, приятни изживявания. Настроението Ви, обикновено е прекрасно, а намеренията Ви – повече от добри.

 

 

Пръстенът на кутрето показва, че човека, които го носи е непостоянен, самовлюбен и дори кокетен! Тези хора, обикновено, имат големи проблеми с общуването и по-лесно си печелят врагове, от колкото приятели.

 

 

 

 

Ръката, на която сме поставили пръстена си, също разкрива не малко за Вас! Ако сте украсили ръката, с която пишете, то пръстена показва душевното Ви състояние, в настоящият момент, ако сте сложили пръстена на другата ръка – състоянието, за което мечтаете!

 Снимки: http://loveringreviews.com; wordpress.com; fanpop.com; webflakes.com; etsystatic.com; charlottesinc.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: