Изглед: Списъчен
Ред:
Покажи:

Пръстени

Всяко момиче мечтае да види на ръката си годежен пръстен, а всяка жена с гордост и достойнство носи венчалната си халка. Но с това възможностите, които предлагат тези красиви и ефектни бижута, далеч не се изчерпват. Освен да символизират духовната връзка между двама души, те могат да бъдат абсолютно неангажиращо, но много красиво допълнение към стилната визия на всяка дама. Като цяло изборът на бижута е начин за изразяване на собствената индивидуалност и пръстените са важен елемент за постигане на крайния резултат. С тях се демонстрира не само висока класа и стил, но и независимост и сила на характера.

Smaim.com предлага на Вашето внимание богата колекция от пръстени, в която със сигурност ще намерите подходящото за Вас бижу. Някои от най-неустоимите ни предложения включват пръстен в комплект с гривна, колие и обици, които чудесно се допълват и придават прекрасен завършен вид на всеки тоалет. Имаме и по-малки комплекти бижута, които също включват пръстени, както и голямо разнообразие от самостоятелни пръстени, които да съчетавате с други бижута по Ваш избор. Покритието им е антиалергично и непотъмняващо, сребърно с проба 925 или златно с 18к злато. За задоволяване на най-взискателния вкус сме подбрали уникални пръстени с кристали от последно поколение, наподобяващи в пълния им блясък Swarovski elements. Или истински кристали Swarovski elements варират спрямо моделите.

Всички бижута са придружени със сертификат за качество и пристигат при клиента в нежна подаръчна кутийка, готови да бъдат поднесени на близък  човек с много любов. А защо да не си самоподарите някое прекрасно малко бижу? Вие го заслужавате! Не чакайте някой друг да се сети за Вас и да изпълни криворазбраните Ви желания. Сега Smaim.com е денонощно  на Ваше разположение и Вие можете да задоволявате всичките си капризи още в момента на тяхното появяване! С най-големия онлайн магазин за бижута е толкова лесно да получавате това, което искате – възползвайте се! Всяка поръчка Ви носи отстъпки за следващи покупки на бижута, а ако стойността й е над 50лв. получавате безплатна доствка. И за да не Ви тормози гузната съвест, след като сте се поглезили с някое красиво бижу, можете да се включите в  партньорската ни програма и да увеличите доходите си, като водите нови клиенти в нашия винаги отворен и изключително гостоприемен  магазин за бижута. Очакваме ви!