Съобразете колието с деколтето! Вижте нашите съвети!

Posted by in Бижута, Съвети on January 10, 2014 . 0 Comments.

Колиетата са сред любимите бижута на много жени, но често, съчетаването им с някой тоалет е доста трудно, а понякога и направо невъзможно начинание! Именно, поради тази причина, колкото и да обичат накитите си, жените, често се лишават от удоволствието да ги носят. За да помогнем, поне малко, в решаването на този проблем ние, от екипа на Smaim.com, решихме, днес, да Ви дадем няколко съвета, затова как да съчетавате колието си с деколтето на тоалета, който сте избрали да носите!

V-образно деколте

Ако днес сте се спрели на дреха, с такова деколте, спокойно можете да сложите каквото и да колие! V-образното деколте, направо си, изисква красиво и привличащо вниманието колие! Разбира се, ако тоалета Ви е ярък и ексцентричен заложете на по-изчистен и класически накит, за да не станете прекалено „крещящи”.

Квадратно деколте

Този вид деколте се смята за класическо, затова ако сте се спрели на такова е най-добре да заложите на някое семпло, нежно и елегантно бижу. В никакъв случай не комбинирайте големи, масивни бижута с този тип деколте!

Деколте „Сърце”

Най-добре, ако сте се спрели на тоалет с подобно деколте е изобщо да забравите за колието! В случай, че все пак, много държите на него, най-добре изберете нещо малко и семпло.

Асиметричен тоалет

Напоследък, блузите и роклите с асиметричен ефект, са много популярни. Ако и Вие сте сред почитателките им, то е добре да знаете, че на тези дрехи не отиват колиета! Вместо това, заложете на екстравагантни обеци и няма да сбъркате!

Гол врат, голи рамене

Ако тоалета Ви е с голи рамене, то Вие спокойно можете да сложите каквото си пожелаете колие! Нещо повече, това е, може би, единственият случай, в който изразът „колкото по-голямо, толкова по-добре” е верен!

Все пак, когато комбинирате колието с тоалета си, не забравяйте да го комбинирате и с другите си бижута. В случай, че всички украшения, по Вас, не са от един комплект, изберете едно бижу, което да е акцента на визията Ви, за да не изглеждате претрупани, като коледна елха!

Снимки: smaim.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: