Изглед: Списъчен
Ред:
Покажи:

Обеци

Независимо каква е дължината на косата Ви или каква  прическа сте избрали, чифт красиви обици винаги могат по неповторим начин да подчертаят линиите на лицето Ви и да придадат завършен вид на визията Ви. Като част от комплект бижута или като самостоятелен елемент, обиците са може би най-често използванито допълнение към тоалета. Това може би се дължи на факта, че са най-непретенциозни по отношение на съчетаването с дрехите и частта от тялото, върху която се поставят, винаги е свободна. Например не всички колиета са подходящи за носене върху дрехи със затворено диколте или висока яка, както и не всички гривни и пръстени  могат да бъдат поставяни върху ръкавица или декоративни ръкави със захващане за пръстите. Ушите винаги са на разположение за малка кокетна добавка към облеклото и това превръща стилните обици в оръжие номер едно на всяка жена.

Осъзнавайки значението на този елемент, екипът на Smaim.com е отредил на обиците важно място в своята богата колекция от бижута.  С особено внимание към детайла предлагаме на своите клиенти само първокласни продукти с най-високо качество, което се гарантира от специален сертификат. Опаковани в красива подаръчна кутийка, нашите изискани бижута са готови да бъдат поднесени в ръцете на любим човек като скъп подарък, който ще задоволи и най-претенциозния вкус. Покритието им е антиалергично и непотъмняващо, със сребро проба 925 или с 18к злато. Любителите на повече блясък могат да избират между разнообразие от бижута с кристали, които наподобяват Swarovski elements или са Swarovski elements, а за деликатния усет на изтънчените дами сме се погрижили с изобилие от изчистени и семпли бижута и шик бижута, които лесно се комбинират с всеки тоалет.

Основното предимство на пазаруването в онлайн магазин за бижута е това, че няма досадни продавачи и консултанти, които да дават неадекватни съвети и да подтикват клиента към прибързани решения. В Samim.com вие разполагате с цялото време, което Ви е необходимо, за да разгледате всички красиви бижута и да изберете онези, които най-много Ви подхождат. С всяка поръчка печелите отстъпки за следващи покупки, а при стойност на поръчаните бижута над  50лв. ще получите безплатна доставка. Имате възможност да се включите и в нашата партньорска програма, чрез която да увеличите доходите си, препоръчвайки любимия си сайт за бижута Smaim.com на приятели и познати. Можете да сте сигурни, че и на тях ще им стане любим!