Как да изберем идеалният пръстен? Ето няколко съвета!

Posted by in Бижута, Красота, Съвети on January 15, 2014 . 0 Comments.

Несъмнено, сред дамите, има много любителки на пръстените! И как няма да има?! Тези, красиви украшения, са в състояние, коренно, да променят визията на една жена! Да се изберете, правилният пръстен, обаче, не винаги е лесна задача! Затова, днес, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да Ви дадем няколко прости съвета, с които максимално да улесним това начинание!

Обърнете внимание на формата на ръцете си!

Дали имате по-тънки или по-дебели пръсти, формата на маникюра Ви, както и самата структура на ръцете Ви, имат огромно значение, за правилният избор на пръстена! Най-добре е, да си дадете малко време, преди да тръгнете да попълвате колекцията си от пръстени, в което да изучите внимателно ръцете си. В случай, че пръстите Ви, са по-скоро дълги, а ръцете слаби, тогава, е най-добре да се спрете на нежен и изчистен пръстен, защото големият, обемен такъв, ще стои непропорционално върху ръката Ви. Ако, пък, имате по-пухкави пръсти и ръце, заложете точно на обемните, привличащи вниманието украшения и забравете за малките и тънки, пръстени, те само ще накарат пръстите и ръцете Ви да изглеждат още по-обемни!

Лицето, също има значение!

Да, между избора на пръстен и лицето има връзка! Изненадахте се, нали? Това, обаче, е лесно обяснимо. Често, макар и чисто инстинктивно, избирайки пръстен, ние се спираме на такъв, който по някакъв начин наподобява, по нещо, индивидуалните контури и цвета на очите ни! По този начин, когато доближим ръка до лицето си, по време на разговор, например, пръстенът става част от цялостната картинка, а не неприятен детайл в нея!

Визуалните ефекти на пръстена!

Добре е да знаете, че всеки вид пръстен, както и пръста, на който сте избрали да го поставите, има някакъв ефект! Пръстен, който е по-дълъг, от колкото широк, подчертава дължината на пръстите, а широкият, ги скъсява. Ако сте решили да носите пръстен на кутрето си, трябва да знаете, че така ръката Ви ще изглежда, по-обемна. В случай, че искате да издължите късите си пръсти, заложете на асиметрични дизайни. А, ако един пръстен, просто, не Ви е достатъчен и искате да носите бижута на всичките си пръсти, е добре да знаете, че по-този начин, ръката Ви, визуално ще изглежда по-къса и пълна.

Снимки: Smaim.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: