Блестете ВИНАГИ и ПРЕД всички! Изберете бижутата си, по най-правилният начин!

Posted by in Бижута, Красота, Съвети on February 04, 2014 . 0 Comments.

Вече няколко пъти, сме Ви давали съвети, за това как най-правилно да изберете едно бижу, така, че то да подхожда на Вашата външност! От обеците до гривните, минали сме през почти всичко! Затова, днес, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да Ви дадем няколко съвета, за това как да избирате, правилно, бижутата си, като цяло!

Впечатлението, което оставяте, у хората, е съвкупност от цялостната Ви визия. Важни са не само добре подбраните дрехи, прическа и грим, но и правилно избраните бижута. Когато си купувате бижута, трябва да следвате две златни правила!

1-во: Избирайте оригинални украшения, а не такива, които всяка втора жена притежава!

2-ро: Старайте се, бижутата, които купувате да отразяват Вашата индивидуалност!

Докато попълвате колекцията си, от украшения, внимателно преценете, коя част от себе си искате да подчертаете – колиетата, огърлиците, медальоните и накитите насочват вниманието върху деколтето Ви, обеците, пък, подсилват красотата на лицето, а пръстените фокусират погледите върху ръцете. И понеже знаем, че всяка жена си има своя любима част от тялото и, замислете се коя е Вашата и подчертайте именно нея!

Основният фактор, които трябва да вземете в предвид, при избора на украшенията си, е Вашата фигура. Стройните дами, могат да заложат на всякакви бижута – от крещящи до класически и те ще им стоят еднакво добре. По-пухкавите жени, обаче, е по-добре да се придържат към семплите и елегантни украшения. Издължените накити, са идеално за тях, защото визуално издължават фигурата. Възрастта също е важен критерий, при избора на бижута – цветята, пеперудките и различните животни, подчертават младостта, на жената, което ги прави крайно неподходящи за зрели дами!

Внимавайте и при комбинирането на различните бижута. Не смесвайте различни стилове и материи, защото накрая резултата няма да е никак добър! Ако сте решили да носите златно колие, то махнете сребърните обеци и ги сменете със златни! Също така, в случай, че някое от украшенията Ви засенчва останалите трябва да изберете или да носите само него, или да го свалите и да останете с другите. Иначе, се получава ефекта на коледната елха – претрупаност!

Снимки: smaim.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: