Изглед: Списъчен
Ред:
Покажи:

Гривни

Носенето на гривни сякаш не е толкова популярно сред жените (а и сред мъжете, но това е друга тема) като носенето на колиета или обици, например. При избора на бижута за определен тоалет често на гривните не се обръща достатъчно внимание и ефектът от тях е силно подценяван. Когато  са включени в комплект бижута, те просто са „част от цялото” и биват слагани машинално и без всякаква умисъл, а като самостоятелен елемент в повечето случаи дори липсват или са подбрани на принципа „това бешепод ръка...”

Всяко бижу, независимо колко маловажно Ви изглежда,  има своето значение за цялостната Ви визия. В това число пръстени, гривни, брошки, че дори и украшенията, които слагате в косата си. С подходящи бижута можете да акцентирате на определена част от тялото си или да създадете елегантен и стилен образ, въплащение на изисканост и естетика. Затова е необходимо всяко бижу да се избира внимателно и с вкус. Това важи с пълна сила и за гривните, които са наистина важни за постигане на отличен краен резултат. Ако се замислите, сами ще достигнете до този извод.

Ръцете са най-използваната и най-експлоатираната част от човешкото тяло, затова за тях трябва да бъдат полагани особени грижи. Когато излизате на среща, имате важно бизнес заседание или сте поканени на благотворително събитие, последното нещо, за което се замисляте, е какво впечатление ще направят ръцете Ви на околните. А тъй като ще ги използвате през цялата вечер, понякога дори несъзнателно, е важно те да изглеждат подобаващо. Една красива гривна ще стои чудесно на ръката Ви докато се здрависвате, докато подписвате документи, държите чаша шампанско или просто небрежно оправяте непокорнта си прическа. Изисканите и стилни гривни ще придадат на ръцете Ви елегантност и чар, за да бъдете неотразими и да демонстрирате своята висока класа.

В онлайн магазин за бижута Smaim.com ще намерите изобилие от сребърни и златни гривни ( покритието им е с проба сребро 925 или 18к злато), блестящи гривни с кристали, наподобяващи Swarovski elements или с камъни Swarovski elements, и дори светещи бижута, с които да бъдете уникални и  неповторими. Можете да изберете една или няколко гривни, които да комбинирате според собствения си вкус, или пък да се възползвате от готовите ни комплекти бижута, в които са включени колиета, гривни, пръстени и обици. Всички бижута са придружени със сертификат за качество и са опаковани в красиви подаръчни кутийки. С всяка покупка трупате бонус точки, които Ви носят отстъпки при следващо пазаруване, а ако поръчате бижута на стойност над 50лв. доставката Ви е безплатна.

За своите лоялни клиенти Smaim.com предлага и участие в специална партньорска програма, чрез която можете да увеличите доходите си. Всичко, което се изисква от Вас, е да се регистрирате и да препоръчате този онлайн магазин за бижута на колкото се може повече приятели и познати, от чийто покупки ще получавате определен процент. Защо не се включите още сега?