Вижте уникалните бижута от нощта на Оскарите!!!

Posted by in Бижута, Любопитно on March 11, 2014 . 0 Comments.

Оскарите, по традиция се превърнаха в едно от събитията на годината! По червеният килим минаха едни от най-добрите актьори в целият свят. Освен страхотни, разбира се, дизайнерски тоалети те показа и наистина уникални, красиви и не по-малко дизайнерски бижута! Ние, от екипа на Smaim.com, решихме да подберем по-интересните от тях и да им отделим специално внимание, в тази статия!

Прекрасната актриса Анджелина Джоли се появи в целият си блясък на събитието. Тя бе заложила на малко и семпли, но наистина уникални бижута. Джоли носеше невероятни диамантени обеци, компанията, на които правеше диамантен пръстен. Тези, истински произведения на изкуството, са дело на прочутият дизайнер на бижута Нийл Лейн.

На красиви, изумрудени обеци, бе заложила Рийз Уидърспуун, Бритни Спиърс, пък, бе заложила на екстравагантно, но впечатляващо колие. Вечно усмиханата Джулия Робъртс, също се бе спряла на изящни обеци. Определената за актриса на вечерта Лупита Нионго се появи със спираща дъха тиара, богато украсена с блестящи диаманти!

Несъмнено, обаче, гвоздеят на вечерта, поне от страната на бижутата, бяха Дженифър Лоурънс и Чарлийз Терон. Двете прекрасни актриси, определено, блестяха на червеният килим със смайващи бижута! Терон бе избрала стилно, красиво колие, изработено от платина и диаманти, с което обра овациите. Дженифър Лоурънс, обаче, успя да я засенчи появявайки се с най-красивото, блестящо и скъпо колие, на вечерта. Около врата на младата актриса блестеше уникална, по рода си, огърлица! Тя бе изработена само от бяло златно и украсена с масивни диаманти. Стойността на това бижу надхвърля 2 милиона долара! Нищо чудно, че Дженифър бе следена от въоръжена охрана, на всяка крачка!

Снимки: go.com; justjared.com; 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: