Зашеметяващи на БАЛА! Вижте тайната на идеалната ВИЗИЯ!!!

Posted by in Красота, Любопитно, Съвети on May 19, 2014 . 0 Comments.

Абитуриентските балове идват и ако сте от прясно завършващите, вече би трябвало да сте готови с по-голямата част от приготовленията, за тази така специална вечер. За съжаление, обаче, много момичета, някак си, успяват да пропуснат една, на пръв поглед незабележима, но съществена част от подготовката за бала. Е, ние от екипа на Smaim.com, сме тук, за да Ви подсетим за нея. Става дума, именно, за бельото, за бала. Дори най-красивата рокля ще стои доста зле, при неправилно подбрано бельо, под нея.  Самият Кристиан Диор е казал, че няма мода без добра основа, а тези думи важат с пълна сила за абитуриентският бал! Ако си мислите, че може да минете без бельо, или поне без една част от него, в тази неповторима нощ – грешите! Липсата му, неминуемо ще се забележи от всички, а абитуриентският бал не е най-добрият момент да се червите, нали? Ето няколко съвета как да подберете най-доброто бельо, в зависимост от модела на роклята си!

Много момичета, много грешно смятат, че ако изберат рокля без презрамки, могат да минат без сутиен под нея. Да, ама не! Точно в този случай, сутиена е изключително важен, понеже той ще оформи и повдигне бюста. С него, не само ще изглеждате по-добре, но и ще се чувствате, така тъй като няма цяла вечер да намествате роклята си.

В случай, че сте се спрели на рокля с гол гръб, не се заблуждавайте, че тя изключва сутиена. Напротив, този модел, направо го изисква! За абитуриентките с по-малък бюст идеалното решение е самозалепващият се сутиен. Това, вече не е новост и може да се намери навсякъде. За момичетата с по-пищни форми се препоръчва, отново, самозалепващ се сутиен, но с допълнение от силиконови крилца, за по-добра подкрепа.

Иронично, но всяка дама си мисли, че роклите с дълбоки деколтета се носят без сутиен. Поне на това ни учат филмите. Това, че сутиена не се вижда, обаче, по никакъв начин не значи, че го няма! Този модел рокля, изисква специален сутиен, така че ако сте се спрели именно на нея, за бала, бързо започвайте с търсенето. За роклите с дълбоко деколте, изберете сутиен с нисък свод и изрязани чашки. На практика, той няма да се вижда, но бюста Ви ще бъде идеално оформен!

Най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, избирайки бельо за бала си е точният размер – дори идеалното бельо, под идеалната рокля, ще съсипе цялостната Ви визия, ако е по-малко или по-голямо от нужното!

Снимки: woman.hotnews.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: