Пепеляшка на бала! Вижте как да изберете ИДЕАЛНИТЕ ОБУВКИ!!!

Posted by in Красота, Съвети on May 09, 2014 . 0 Comments.

До абитуриентските балове, остава малко повече от седмица! Трепетното очакване е завладяло всички и абитуриенти, и роднини и нас, екипът на Smaim.com! Несъмнено, освен красивата рокля, всяка една абитуриентка се нуждае и от подходящите, за нея, обувки. Търсенето на идеалните, бални обувки, обаче, може да се окаже едно истинско приключение! За някои то е забавно, защото почти веднага намират идеалните, за други –същински кошмар, докарващ болки в главата. В случай, че сте от вторите и все още не сте открили идеалните обувки за бала, сега ще Ви помогнем да го направите! Днес, решихме да Ви дадем няколко малко, но важни съвета, както и да споделим с Вас, няколко хитринки, така че за нула време, да откриете мечтаните обувки!

Малка хитринка!

Първото нещо, което знаете за балните обувки е, че е най-добре да ги избирате следобед! Защо, ли? През деня, краката се подуват, така че следобеда е най-доброто време да мерите обувки! Тогава, краката Ви са най-подути и ще знаете, със сигурност, дали даден чифт, наистина, ще Ви е удобен!

Удобство или блясък?!

Всяко момиче иска да има най-красивите обувки. Това, обаче, по никакъв начин, не означава, че трябва да жертвате удобството на крака си, в името на блясъка! В случай, че намерите идеалните обувки, но те само леко неудобни, смело купувайте, но ако идеалните обувки са ужасно неудобни, по-добре потърсете други. Все пак, едва ли искате пришки, рани и гадно настроение на собственият си бал!

Ами, модела?

На пазара има изобилие, от най-различни модели–  на висок ток с платформа, на тънък ток, без платформа, такива с отворени пръсти и такива със затворени пръсти. Изборът е изцяло Ваш! Все пак, ако се спрете на обувки с отворени пръсти е добре да посетите педикюрист преди големият ден, защото идеалният педикюр е едно от условията за този модел. Разбира се, за предпочитане е да се спрете на обувки с висок ток, за абитуриентският си бал, но ако Ви е трудно да балансирате 10-15 сантиметра над земята, по-добре заложете на нещо ниско и удобно!

Още хитринки!

Независимо какъв модел обувки изберете, ги разтъпчете добре преди бала! Иначе ще Ви убиват, ужасно, независимо колко са Ви удобни. Най-добре е да отидете на дискотека с тях, един – два пъти преди голямата вечер!

Снимки: tumblr.com; pinkchocolatebreak.com; weddingbee.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: