Време е за пролетно събуждане!!!

Posted by in Красота, Съвети on April 08, 2014 . 0 Comments.

Вече не остана никакво съмнение, че зимата, окончателно си отиде! Пролетта е официално е тук с цялата си прекрасна зеленина, песни на птички и топло, слънчево време. И ние, от екипа на Smaim.com не можахме да устоим на цялата тази пролетна еуфория и се заредихме със свежо, бодро и особено оптимистично настроение!

Заедно със студената зима си отидоха и мрачните и студени цветове, не само в природата, но и в грима и облеклото, на дамите. Вероятно сте забелязали, че напоследък, все по-често, Ви се иска да облечете нещо, цветно и весело, както и да добавите малко повече цвят в грима си. Жълти, розови, оранжеви, зелен и сини, всички цветове се завърнаха с гръм и трясък в гардероба и грима на дамите! Обзети от пролетна еуфория, днес решихме да споделим с Вас една идея за изключително лесен, но неоспоримо пролетен грим, с който, несъмнено, ще заблестите пред всички останали!

https://www.youtube.com/watch?v=lE5Q8xtUaLY#t=247

Както сами може да се убедите, направата му не изисква много време или усилия, а крайният резултат е просто зашеметяващ! Дори да нямате абсолютно същите козметични продукти, в арсенала Ви за гримиране, спокойно може да ги замените с близките по цвят и предназначение, с които разполагате. В случай, че цветовата гама от видеото, не Ви допада особено, нищо не Ви пречи да я замените с такава, във Вашите любими нюанси. Изберете любимите си, топли цветове и смело озарете грима и цялостната си визия! Разбира се, не забравяйте, да завършите, напълно, целият си вид, с едно красиво, пролетно, бижу!

Снимка: woman.hotnews.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: