Вдъхновени от цветовете! Топ 5 на задължителните аксесоари, тази пролет!!!

Posted by in Красота, Съвети on April 08, 2014 . 0 Comments.

Пролетният сезон, вече, официално е открит и всяка една дама тръпне, в очакване да се обзаведе със задължителните, за новият сезон, модни аксесоари! Изобилието от цветни и весели неща, с които да попълните гардероба си, обаче, може да се окаже едно настина сериозно предизвикателство за личният Ви бюджет. Затова, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да Ви помогнем в това начинание, като Ви представим 5-те задължителни аксесоара, които тази пролет, направо изисква да имате!!!

Ярък, цветен клъч!

Безспорно, сте забелязали, че в последно време, малките чантички, наречени „клъч”, бавно, но сигурно, напускат от своята, традиционна вечерна употреба и се наместват в ежедневието! Именно те са хита, на настоящата пролет, така че ако все още нямата ярък клъч е крайно време да се обзаведете с такъв! Изберете красив десен, в любимият Ви цвят, за да може лесно да съчетавате чантичката с всичко, което обличате!

Нестандартни слънчеви очила!

Задължително, в гардероба Ви, тази пролет, трябва да има един чифт, нестандартни, слънчеви очила, за предпочитане със стъкла с отразяващ ефект. Няма как да не знаете, че напоследък, отразяващите стъкла са голям хит, за да не се смесвате с тълпата, обаче, изберете нестандартен модел, на самите очила, като гледайте той, в никакъв случай, да не е авиаторски!

Красиво колие, в пастелни цветове!

Смело се поддайте на изкушението и направете голямото, но все пак нежно и красиво, пастелно колие, новото си любимо бижу! Освен много ефектни тези колиета са заредени и с голяма доза пролетно настроение. Единственото, за което трябва да внимавате е да носите пастелното колие, само с едноцветни блузи или рокли, за да не се получи ефекта на шарено, великденско яйце! ;)

Обувки, обувки и още обувки!

Истинският хит, на настоящата пролет са гладиаторските обувки! Не, не си мислете за онези грозни сандали, опасани с каиши до коляното, тук става въпрос за много различна обувка! Гладиаторските обувки на тази пролет са нежни, стилни и елегантни, на висок ток, отново с каиши, но само до глезена. Несъмнено, едно идеално решение както за топлите пролетни дни, така и за щурите вечери, навън с приятели!

Пролетен шал!

Последния в списъка, но не и по важност е яркият, пролетен шал! Той се превръща в идеален, цветен и весел аксесоар, с който да разчупите цялостната си визия. Изберете шал в любимият си цвят и смело го комбинирайте с тъмни дънки и бял топ. Гарантирано, няма да сбъркате!

Снимки: woman.hotnews.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: