Разгадайте тайната на кристалите! Вижте скритите им послания!

Posted by in Бижута, Любопитно on February 04, 2014 . 0 Comments.

Както, най-вероятно, сте забелязали, ние, от Smaim.com, сме почитатели на красивите кристали, които завършват облика на едно бижу! И понеже, държим да получавате само най-доброто, всяко едно от нашите бижута е допълнено, от висококачествени кристали Swarovski! Замисляли ли сте се някога, обаче, че тези малки, блестящи камъчета имат различни значения и символика, в зависимост от цвета им? О, да! Това е, точно, така! Днес, решихме да се поразровим и да споделим с Вас какво е значението на различните цветове кристали, които украсяват бижутата!

Белите кристали символизират спокойствието и чистотата на ума. Хората, които ги предпочитат са непредубедени и чисти в мислите и намеренията си.

Сините кристали, пък, са олицетворение на хармонията. Предпочитащите ги се открояват като много спокойни личности, който трудно губят самообладание.

Розовите кристали символизират любовта и приятелството. Любителите им са романтични натури, които изключително много държат на отношенията си с близките им.

Жълтите кристали са олицетворение на силната енергия и оптимизма! Хората, които предпочитат именно тях, обикновено, са много дейни и постоянно намират вдъхновение за нови начинания!

Зелените кристали са символ на творческият подем, но и на стабилните семейни отношения. Любителите им са артистични натури, които особено много държат на семействата си.

Черните кристали, са много особени камъни. Въпреки мрачният си цвят, те са символ на положителната енергия. Хората, които ги носят са весели, безгрижни и трудно се поддават на негативни влияния!

Червените кристали, пък, символизират сила. Предпочитащите ги, обикновено, са изключително смели и борбени хора, които не се отчайват и в най-страшните моменти!

Снимки: brilliant-wedding-jewelry.com; wordpress.com; beadbybead.co.uk

 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: