Винаги безупречни с малка, черна рокля и подходящи бижута! Вижте как да ги изберете!

Posted by in Бижута, Красота, Съвети on February 03, 2014 . 0 Comments.

Без никакво колебание, можем да заявим, че любимата дреха на всяка жена е малката, черна рокля! И как няма да е? Тя е подходяща за всеки повод! От излизане вечер с приятели, на клуб, до изискана вечеря – с този тоалет, просто няма как да се сгреши! Колкото и да е универсална, обаче, малката черна рокля, цялостната Ви визия, трябва да бъде съобразена, с мероприятието, на което отивате, както и да изразява индивидуалността Ви!

 А, как по-добре да постигнете идеални резултати ако не с правилните бижута? Днес, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да ВИ дадем няколко малки, но безкрайно полезни съвета, за това как да съчетаете различните бижута с малката, черна рокля, в зависимост от повода!

В случай, че сте се спрели на въпросната рокля, за излизане с приятели, то най-добре е акцента да падне върху бижутата Ви! Заложете на обемни обеци, големи гривни или екстравагантно колие, но не на всичко, наведнъж! Изберете едно, максимум две обемни бижута, който да са акцента, във Вашата визия. Не трябва да забравяте, че е добре те да бъдат от един и същи стил.

Ако Ви предстои изискана вечеря или дори коктейл, то забравете за големите бижута. Комбинирайте малката черна рокля, с нежни обеци и едва забележимо колие, за да постигнете максимален ефект. Може да се спрете и на някой елегантен пръстен, като допълнение към цялостната Ви визия.

Противно на общо приетото схващане, че малката черна рокля е подходяща, най-вече за излизания, добре подбрана, тя може да влезе в употреба и в ежедневието Ви! Ако сте от щастливките, които са успели да намерят идеалния модел рокля, подходяща не само за поводи, но и за всеки ден, то спокойно може да заложите на нея и в офиса! Просто допълнете цялостната си визия с класическо сако, и ефектно колие или интересни обеци. Което и да изберете, от двете, обаче, постарайте се те да не бъдат прекалено крещящи или екстравагантни!

Снимки: zajenata.bg; smaim.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: