Неотразими в най-романтичната нощ, с няколко безценни съвета!

Posted by in Красота, Съвети on February 08, 2014 . 0 Comments.

Свети Валентин чука на вратата! Празникът на влюбените, които всяка жена трепетно очаква, е само след няколко дни! Вече, задължително, трябва да сте избрали тоалета и бижутата си за романтичната вечер с любимия или поне да имате доста добра представа за тях! И тук идва най-сложната част от подготовката – гримът! Затова, днес, ние от екипа на Smaim.com, решихме да Ви дадем няколко малки, но безценни съвета за грима Ви в най-романтичната нощ, в годината!

 

Цветовете на любовта!

Розовото и червеното ще си останат завинаги цветовете на пухкавият Купидон, а следователно и на любовта! Това ги прави изключително подходящ избор за денят на влюбените. Освен това малиново розовият и рубинено червеният цвят са изключително актуални, този сезон, така че просто преценете кой от двата Ви отива повече и се сдобийте с руж и червило в тази гама!

Малко време!

Ако разполагате с малко време, за да се гримирате, преди да излезете на вечеря с любимия, а трябва да изглеждате невероятно, ще се наложи да пропуснете някои от най-пипкавите процедури! Забравете за сенките, заменете ги с актуалната очна линия, нанесете върху лицето си богато количество крем, който да го хидратира след изтощителният ден, след това добавете само най-нужното – очната линия, спиралата, фон дьо тена и ружът. И готово – неотразими за 5 минути!

Мястото е важно!

Не забравяйте, че трябва дасъобразите грима си, с мястото на което ще ходите. Не може да се появите в изискан ресторант с грим за нощен клуб! В случай, че мястото е изненада, заложете на непретенциозен и лек грим, но, за всеки случай пъхнете ярко червил, блестящи сенки и черен молив в чантичката си. Така ако отидете на ресторант ще изглеждате перфектно, а ако отидете на клуб ще отскочите до тоалетната, за да се преобразите за няма и 2 минути!

Екипа на Smaim.com Ви пожелава романтичен и изпълнен с много любов празник!

Снимки: ladyzone.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: