Заблестете в балната нощ! Нашите съвети за НЕОТРАЗИМ ГРИМ!!!

Posted by in Красота on May 09, 2014 . 0 Comments.

По правило, гримът е второто нещо, което се забелязва, у една абитуриентка, след роклята. Именно, поради тази причина е важно да му обърнете особено внимание! Днес, ние, от екипа на Smaim.com решихме да споделим с Вас няколко важни съвета, затова как да подберете идеалният грим за абитуриентският си бал! Разбира се, на първо място, той трябва да бъде съобразен с цвета на тоалета Ви, но също така и с естественият цвят на кожата Ви!

Кафявото, жълтото и червеното са идеалните цветове за дамите с тъмна кожа. В случай, че сте именно от тях, смело заложете на някой от изброените цветове и няма да сбъркате! Също така може да използвате бронзовият цвят, за да подчертаете чертите си по естествен начин. Най-добрата новина, за дамите с тъмна кожа е, че червените червила им пасват идеално. Рубинено или бордо, устните Ви ще изглеждат невероятно в тези нюанси!

Бронзовото, жълтото и оранжевото, изглеждат невероятно добре върху жени с мургава, но не наистина тъмна кожа. Те карат мургавите дами да изглеждат по-свежи, като подчертават естествената красота на кожата им.

Розовото, сивото и зеленото, пък, са идеални за момичетата с много светла, почти бяла кожа. Те ярко изпъкват на фона на бледата кожа и и придават малко повече цвят, за да изглежда по-свежа.

Разбира се, който и тип да е кожата Ви, никога няма да сбъркате ако се спрете на неизменното черно, защото то, просто, отива на всяка кожа, както и на всеки тоалет!

След като изберете идеалните цветове, които не само подхождат на тоалета Ви, но и Ви отиват, трябва внимателно да прецените, коя част от лицето си искате да подчертаете. Не бива да прекалявате с грима, дори в една толкова специална вечер, като абитуриентският бал! По-малкото, винаги е повече! ;)

Снимки: maybelline.com; wordpress.com; iepratique.fr; blogspot.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: