Най-невероятните и необясними аномалии в света! Вижте кои са те!

Posted by in Любопитно, Забавление on January 04, 2014 . 0 Comments.

В света, в който живеем несъмнено има много интересни аномалии, които никой учен не може напълно да обясни. Някои неща, просто си съществуват и никой няма никаква идея, нито как са се получили, нито защо. Днес, сме Ви приготвили списък с най-интересните и необясними аномалии, с които човек някога се е сблъсквал!

Драконовата Пещера

Учени, проучвали пещерите в Арканзас. На пръв поглед всичко вървяло нормално, докато не стигнали до ниска точка, на пещера, чието местонахождение не може да се определи с точност. За да проверят дълбочината и, те спускат въже, но докато го спускали, надолу, изведнъж се разнесло страшно бучене от пещерата, сякаш в нея имало истински дракон!

 

 

 

Необяснимите кръгове в океана

Според някои учени, това, което е заснето на снимката са древни надгробни могили. Доста интересен, обаче, е факта, че този фото кадър е направен до бреговете на Северна Каролина и Флорида, а почти идентични кръгове има и в района на Саудитска Арабия!

 

 

Дискът от Белгийско море

През 2012 година, в Белгийско море бе намерен диск, който повдигна много въпроси, които и до ден днешен нямат отговор. Като цяло, учените са съгласни, че това е скално образувание, но защо е оформено така, както и защо не е било покрито с тия, въпреки, че е седяло на дъното на морето, Бог знае колко време, не е ясно!

 

 

 

Мичиганският Стоунхендж

Жителите на Мичиган си имат свой собствен Стоунхендж, за чието съществуване, не са предполагали до 2007 година. Това група археолози се гмурнали в местното езеро и открили огромните, скални блокове, подредени в кръг, точно като в Стоунхендж! На единият от тях дори имало рисунка на изчезнало преди повече от 10 000 години животно.

 

 

 

Безлюдната яхта, която си плава сама

За кораби, обитавани от духове, всички сме чували, но за яхта? Да, има и такова чудо! Екип на въздушно наблюдение видял яхта, която се движи доста необичайно, край западното Австралийски крайбрежие. На палубата, ясно се виждали, трима души. Когато служителите на сигурността се качили на яхтата, обаче, там нямало никого. Спасителните жилетки били непокътнати, а двигателя работел!

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: