Идеалната рокля за бала? Мисията възможна!!! Ето как!

Posted by in Красота, Съвети on April 30, 2014 . 0 Comments.

Несъмнено, от изключително значение, за всяка една абитуриентка е нейната рокля. На пазара се предлага изобилие от официални тоалети, изработени именно за тази неповторима вечер. От толкова много форми, цветове и материи, обаче, наистина може да се объркате! Как, тогава, да изберете идеалната рокля за Вас? Екипът на Smaim.com е тук, за да Ви помогне! Най-важното правило, което трябва да следвате, избирайки тоалета си, за бала е той да е съобразен с формата на Вашето тяло! Днес, решихме да Ви представим различните типове женски тела, както и най-подходящите тоалети за тях.

За дамите с прав силует

Правият силует се отличава с малка разлика между размерите на ханша, бюста и талията. Ако това важи и за Вашето тяло, честито – Вие може да носите почти всичко! Така модерните, в момента, рокли с едно рамо, са идеални за Вас. Също така, смело може да заложите на прави, А – образни, къси рокли, както и такива с висока талия!

Крушовидните форми

Дамите, с крушовидни тела се характеризират с широк ханш и малки рамена, в сравнение с него. В случай, че сте именно от тези дами, сега е момента да покажете повече! Изберете рокля с дълбоко деколте или голи рамена, която да привлича вниманието към горната част от тялото Ви. Също така, изберете тоалет, който се разкроява, по дължина, за да прикриете ханша.

Мечтаният пясъчен часовник

Този тип фигура е сред най-желаните, от дамите, но и чрез най-рядко срещаните. Тя се отличава с голям бюст, тънка талия и широк ханш. Или иначе казано – изключително женствени форми. Ако сте от щастливите притежателки, именно на този тип фигура, изберете или къса рокличка или такава в стил „прегърни ме”. Тези два модела, най-добре, ще подчертаят извивките Ви.

Следвайки тези прости правила, при избора на рокля, за балната нощ, няма как да сбъркате!

Екипът на Smaim.com пожелава на всички абитуриенти един незабравим и изпълнен с много положителни емоции бал!!!

 

Снимки: balove.bg; nightmovesprom.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: