Никоя дама не може без тях! Вижте ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ аксесоари за всяка жена!!!

Posted by in Красота, Любопитно, Съвети on May 24, 2014 . 0 Comments.

Някой беше казал, че да си жена в днешно време не е никак лесно – трябва да мислиш като мъж, да работиш като вол и да изглеждаш безупречно, като истинска дама. Ние, от екипа на Smaim.com сме напълно съгласни с това твърдение, особено с последната му част. Затова днес решихме да обърнем особено внимание на четирите задължителни аксесоара, които всяка дама трябва да притежава! Най-хубавото е, че всеки един от тях е практически вечен, така че закупуването му си е една своеобразна инвестиция в стилното Ви бъдеще.

Спиращо дъха бижу

Когато избирате идеалното бижу, постарайте се то да е наистина впечатляващо. Всъщност, то трябва да е толкова впечатляващо, че да може безпроблемно да се превърне в тема на разговор, всеки път, в който го носите. Освен това, го подберете внимателно, така че да е подходящо не само за излизания и забавления, но и за работа и бизнес срещи. С две думи изберете бижу, отразяващо не само личният Ви стил, но и уникално, само по себе си.

Ех, тези обувки

Никоя жена не може без красиви, черни обувки на висок ток. Те се вписват идеално във всяка визия, независимо дали става дума за работа или за излизане. Препоръчително е да се спрете на класически модел, който няма да излезе от мода – с остър връх или с форма на бадем. Преди да закупите обувките, обаче, уверете се, че те в действителност са Ви удобни, защото колкото и да са стилни и красиви, ако Ви убиват това ще се забележи.

Малка, сладка, дамска чанта

В случай, че все още не сте се обзавели с дамска чанта, тип плик, е крайно време да го направите. Тя може с лекота да поберете всичко, което Ви е най-нужно, освен това е удобна, заради малкият си размер и няма да се чудите къде да я оставите, в бара, например. Чантата, тип плик, някак си, винаги успява да придаде нотка изтънченост, на всяка една визия.

Красив, голям, забележителен часовник

Дори да не сте от почитателките на часовниците, не пропускайте да се обзаведете с един голям такъв, като аксесоар. Спрете се на модел с голям циферблат, по възможност без цифри на него. Всъщност, колкото по-мъжки изглежда часовника, толкова по-добре. Можете спокойно да го съчетавате както с ежедневната си, така и с клубната си визия.

Снимки: woman.hotnews.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: