По бижутата ще я познаете!

Posted by in Бижута, Любопитно on January 09, 2014 . 0 Comments.

Знаете ли, че много неща могат да се разберат за една жена, само като хвърлите по-внимателен поглед върху бижутата, които тя носи? О, да! Точно така! Изборът на тези украшения, никак не е случаен и отразява характера на притежателката им, без тя дори да подозира! Ние, от екипа на Smaim.com, решихме да Ви дадем малко яснота по въпроса, като Ви запознаем със значението на  няколко, от по-популярните и предпочитани бижута.

Уникални бижута

Ако забележите, че бижутата на една сама са персонализирани, тоест направени специално за нея, то трябва да знаете, че пред Вас стои жена със силен характер. Тя не се страхува да изразява себе си и мнението си, а отношенията и със семейството и най-близките и приятели, за нея, са преди всичко!

Малки бижута

В случай, че една дама предпочита да носи малки, фини и нежни украшения, трябва да знаете, че тя е уверена в себе си. Това важи не само за външният и вид, но и за личностните и качества.

Бижута с акцент

Жените, които залагат на този тип бижута, обикновено често сменят мнението и стила си... като и бижутата си!

Скъпи бижута

Има украшения, на които, просто, им личи, че са скъпи! Ако видите дама, която носи, именно такива украшения, трябва да знаете, че за нея, както при бижутата, така и в живота, с пълна сила важи максимата „качеството, преди количеството”!

Ретро бижута

Почитателките на тези украшения, могат спокойно да се опишат с две думи – романтични и сантиментални!

Ланци

Жените, залагащи на тези, предимно мъжки бижута, се отличават с приключенски дух. Те обичат да експериментират във всеки житейски аспект!

Снимки: smaim.com; pakidesign.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: