Как да изберем най-правилната кутия за бижута?

Posted by in Бижута, Съвети on February 13, 2014 . 0 Comments.

Бижутата са съкровищата на всяка жена, затова е важно те бъдат съхранявани възможно най-добре! В днешно време може да намерите какви ли не различни и красиви кутии, в които да съхранявате бижутата си. Има различни размери, изработени от различни материали, на различни цени или иначе казано имате доста голям избор! Често, обаче, красивата кутия, която сте си избрали няма да успее да защити бижутата Ви, както трябва! Поради тази причина, днес, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да Ви дадем някои насоки, с които по-бързо и лесно да изберете не само красива кутия, в която да съхранявате скъпоценностите си, но такава, която със сигурност ще ги защити!

Несъмнено дървената кутия за бижута е класически избор. Тя изисква минимална поддръжка и ще Ви служи вярно дълго време! Дървото, обаче, може да увреди необратимо Вашите колиета, гривни, обеци и пръстени! Затова, Ви съветваме да изберете кутия, облицована с кожа. Вярно е, че нейната поддръжка е по-трудна, но поне ще сте сигурни, че бижутата Ви няма да потъмнеят или да станат на петна! Когато избирате кутията, обърнете специално внимание на вътрешността и. Тя трябва е облицована с кадифе или сатен, за да предпазва бижутата Ви от надраскване.

Структурата на кутията за бижута също е от изключителна важност. Различните отделения и чекмеджета трябва да прилепват плътно, за да се избегне максимално контакта на украшенията Ви с кислорода и слънчевата светлина. Важно е, докато избирате кутията си да обърнете внимание на различните и отделения. Тя трябва да има отделения за различните видове бижута, които притежавате. В противен случай, освен че в нея ще настане какафония, то рискувате да издраскате украшенията си, като ги поставяте всички заедно, на едно място. Изберете кутия с много отделения за колиетата Ви, чекмеджета за гривните, кукички, на които да окачите обеците си, както и поставки, държащи здраво пръстените!

Снимки: eventsstyle.com; jic.org; trendzona.com;

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: