Принцесата на бала! Идеи за НЕВЕРОЯТНА ПРИЧЕСКА!!!

Posted by in Красота, Съвети on May 19, 2014 . 0 Comments.

Балната треска продължава, с пълни сили! Едва ли има човек, който да не е обзет от нея. Това се отнася с пълна сила и за нас, от екипа на Smaim.com! Днес, решихме да обърнем внимание на прическите за тази, така специална, вечер. В случай, че все още не сте избрали каква форма да придадете на косата си, за бала, ние сме тук, за да Ви помогнем! Прическата на абитуриентката е също толкова важна, колкото роклята и гримът. Затова не може, а и не бива, да пренебрегвате тази част от визията си! В настоящият материал ще споделим с Вас, най-актуалните и горещи тенденции в прическите, за сезона на баловете. Изненадващо, но те са особено благотворни, понеже не зависят от дължината на косата.

Независимо дали косата Ви е къса, дълга или средна, на дължина, няма начин да сбъркате с нежни букли. Да, и тази година те са хит, понеже, някак си, успяват да придадат изключително нежно и красиво излъчване на всяка млада дама. Затова, ако сте решили да оставите косата си пусната, няма да сбъркате с буклите. Тяхната дебелина, обаче, трябва да съобразите с формата на лицето си. Трябва да отбележим, че тази година, обема, отново е на почит, така че е добре буклите Ви да бъдат колкото се може по-бухнали!

Ако сте от дамите с красива дълга коса, но не обичате да я носите пусната, то имаме приятна изненада за Вас – конските  опашки са хит в тазгодишните прически за баловете! Дали ще бъде високо вдигната или вързана ниско, леко в страни конската опашка е идеалното, небрежно и същевременно елегантно, решение за бала! Не забравяйте, обаче, да и придадете повечко обем и да я украсите с подходящи аксесоари.

В случай, че сте решили да приберете косата си, за тази специална вечер, избора Ви на прически е особено голям. За дамите с дълги коси, несъмнено, най-ефектното решение е красивият, обемен кок. Решението за средна коса, която трябва да се прибере са закачливите, но нежни плитки, а ако косата Ви е доста къса, може да я приберете с красиви, ефектни фиби!

Снимки: pricheski.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: