Да промениш стила си за добро – звездният пример!

Posted by in Красота, Любопитно on May 24, 2014 . 0 Comments.

Едва ли има жена, която разглеждайки старите си снимки, не си е задавала въпроса „Как може да съм изглеждала така?!”. Това е ситуация, с която се е сблъсквала всяка една дама, а изключение не правят и холивудските знаменитости! Днес, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да се поразровим из архивите и да Ви покажем няколко звездни дами, които успяха да променят стила си, до неузнаваемост и то за добро!

Започване с безспорно поразителната Анджелина Джоли. Днес тя е повече от прекрасна – винаги стилна, премерена и спираща дъха. До преди години, обаче, нещата не стояха точно така за Анджи. В началото на актьорската и кариера в стилът и бяха миксирани елементи от рок и готическият стил, които подчертаваха, тогавашната и същност, по един странен и не особено женствен начин. За щастие, Джоли се усети на време и промени модните си предпочитания, но със сигурност се черви, когато попадне на някоя стара, своя снимка!

Поп принцесата Кристина Агилера, винаги е успявала да зашемети, дори най-върлите си противници, с гласови данни. За съжаление, обаче, същото нещо не може да се каже и за визията и! Всъщност, ако трябва да сме честни, до преди няколко години, Кристина, бе толкова далеч от определението „стилна дама”, колкото въобще е възможно някой да бъде. Това, което и пречеше, несъмнено, бе постоянно променящото и се тегло, с което певицата не успяваше да се справи. Е, Агилера, явно му е хванала цаката, защото днес смело се нарежда на челно място в класацията, за най-стилните, красиви и изящни ретро – блондинки!

Може би най-невероятната промяна е тази на Виктория Бекъм. Когато нейната звезда изгря на небосклона, Виктория бе част от женската формация Спайс Гърлс, а прякора и беше „Пош (стилен) Спайс”. Само дето във визията на госпожа Бекъм, от онези години, нямаше абсолютно нищо стилно. Какво си е мислела Виктория, излизайки пред публика с половин гърди навън, облечена в доста странни модели дрехи, няма как да знаем. Факт е, обаче, че когато Вики обяви намеренията си да става моден дизайнер и цялата дизайнерска гилдия и се присмя, тя се взе в ръце и промени коренно стила си

Снимки: woman.hotnews.bg

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: