Бързо, лесно и неотразимо! Романтична и стилна визия за Деня на Влюбените!

Posted by in Красота, Съвети on February 14, 2014 . 0 Comments.

Денят на влюбените дойде, с гръм и трясък! Навсякъде изобилства от балони с форма на сърца, картички за празника и какво ли още не, а романтичното настроение се носи във въздуха и е направо заразно! Ние, от екипа на Smaim.com, също сме на вълна любов! Осъзнаваме, обаче, че в забързаното ежедневие, понякога, на човек му се случва да забрави нещо изключително важно, като например да си изберете тоалет за празника! В случай, че вече сте направили плановете си за вечерта, но в малката лудница сте пропуснали да изберете тоалета си, то ние сме тук, за да Ви помогнем! Решихме да Ви представим три, различни, но еднакво подходящи за празника визии. Хубавото е, че всяка жена има нужните, за поне една от тях, неща в гардероба и тоалетката си!

Страстно червено

Червеното, по правило е цвета на любовта! Затова ако заложите на него няма да сбъркате! Изберете червена рокличка, която да комбинирате с красиви, черни, обувки на висок ток! Допълнете тоалета, с някакъв интересен акцент, например леопардов колан или ефектно, голямо бижу, в тон! Ако искате да имате по-невинно и момичешко излъчване, сменете червеното с розово, но запазете ефектните аксесоари!

Цветя, цветя... много цветя

За къде е Свети Валентин, без цветя?! А, защо цветето на вечерта да не бъдете самите Вие?! Флоралните мотиви, могат да се носят през цялата година, така че смело заложете на рокля именно в тази гама! Комбинирайте я с подходящи обувки и изчистени, закачливи бижута и може да бъдете сигурни, че ще изглеждате феноменално!

Класика в черно

В случай, че не си падате особено по флоралните мотиви или ярките цветове, то спокойно може да изберете малката си, черна, рокля и за тази вечер! За да придадете малко по-валентински вид на цялостната си визия, вмъкнете и няколко червени детайла в тоалета си. Например  червено червило, червени обувки или, пък, бижута с червени камъни! Все пак, не прекалявайте с червеното, изберете само едно нещо, в този цвят, което да бъде акцента във визията Ви!

Екипа на Smaim.com Ви пожелава един незабравим и романтичен Свети Валентин!!!

Снимки: glass-candy-box.blogspot.com; style-den.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: