Модни тенденции при бижутата за 2014 година! Вижте ги!

Posted by in Бижута, Съвети on January 03, 2014 . 0 Comments.

Бижутата са един от най-важните аксесоари в ежедневието на всяка жена! Но да се спрем само на един стил, от тези красиви допълнения, към цялостната ни визия, не винаги е лесно. Именно поради тази причина, бижутата никога не са достатъчни за една жена!

Може би, един от най-емблематичните аксесоари през новата 2014 година ще бъде гривната! Само една или много различни, комбинирани – изборът е изцяло Ваш! Единственото, което трябва да вземете в предвид, при избора на гривните, с които да завършите цялостната си визия, е те да бъдат в цветова гама, която да допълва тоалета Ви. За по-ярки тоалети изберете сребристи гривни, а за такива в по-пастелни тонове – златисти или медни. Смело комбинирайте различни стилове гривни, докато постигнете закачлив, но едновременно с това елегантен ефект!

През новата година, огърлиците ще отстъпят място на обеците. Последните се превръщат в задължителен аксесоар за всеки повод. Независимо дали имате само по една дупка на всяко ухо или по няколко, смело се окичете с обеци! При избора им, обърнете внимание на големината им – тази година на мода са или малките, семпли модели или големите, привличащи вниманието обици!

Комбинацията между семпъл чифт обеци и много, добре комбинирани гривни, се очертава като една от хитовите през тази година. Разбира се, пръстените също не остават на заден план – заложете на няколко, различни, един от друг, пръстени, които същевременно да се допълват взаимно!

Независимо от модните тенденции, обаче, докато избирате и комбинирате бижутата си, уверете се, че те не просто следват, сляпо последната мода, с подчертават Вашата индивидуалност!

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: