Кога, къде, какви бижута да носим! Вижте нашите съвети!

Posted by in Бижута, Красота, Съвети on February 09, 2014 . 0 Comments.

Безспорен факт е, че всяка една, уважаваща себе си, дама има едно малко съкровище от бижута, в дома си. Различни по форма, стил и материал, обеците, колиетата и пръстените, сами по себе си са безкрайно красиви и е нормално, да искате да покажете находките си, на целият свят! Знаете ли, обаче, че си има определени правила какви бижута да се носят в зависимост от повода? Да, има! Днес, ние, от екипа на Smaim.com, решихме да хвърлим малко светлина по темата и да Ви разясним кои бижута за къде са, за да не стават грешки!

Обеци

Ако сте от почитателките на обеците, то със сигурност имате поне 10 чифта от тях, с различни форми и размери. Красивите, дълги, обсипани с камъни обеци, независимо от формата им, по правило са предназначени за вечерни излизания. По-смелите модели са за барове и дискотеки, а по-нежните и елегантни  - за романтични вечери  или коктейли. Малките или средни по размер обеци, както и халките, са подходящи за ежедневието.

Колие

При колиетата, закономерността е почти същата, както при обеците. Запазете модерните, крещящи и екстравагантни накити, за нощните си излизания, с компания. Заложете на семпли, малки медальони, в ежедневието си, за предпочитане на непретенциозна верижка. Красивите, богато украсени с камъни, но все пак нежни колиета, запазете за специалните поводи, защото те стоят най-добре на фона на вечерната рокля!

Пръстен

В свободното си време, може да окичите ръцете си, с колкото Ви душа иска, различни, оригинални и екстравагантни пръстена, така че експериментирайте смело! На работа, обаче, е по-добре да заложите на един – единствен, интересен, но не особено крещящ модел, които да бъде акцента, в бижутата Ви. При специални поводи, обаче, изберете класически, нежен и изчистен пръстен, с които да допълните визията си.

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: