Истината зад маската: Какво казва гримът Ви за Вас!!!

Posted by in Красота, Любопитно on February 10, 2014 . 0 Comments.

Както вече писахме, за характера на една жена може, да добиете представа по любимите и бижута. Не всички дами, обаче, са такива страстни почитателки на накитите. Някои предпочитат, семплите украшения, които не казват много, много за тях. За сметка на това, обаче, няма жена, която да не се гримира! Разбира се, и всяка жена си има предпочитан грим или липсва на такъв, а това казва много повече за нея, от колкото тя предполага! Днес, ние, от екипа на Smaim.com, попаднахме на доста интересно проучване, направено от британски психолози. То разкрива какъв е характера на жената, според грима и, затова решихме да го споделим с Вас!

Никакъв или почти никакъв грим

Дамите, които рядко се гримират или предпочитат изобщо да не го правят, са уверени в себе си, личности. Те не страдат от комплекси за външният си вид и смятат, че по-красиво от естественото няма! Обикновено са изключително общителни и не срещат трудности в комуникацията с околните.

Акцент върху очите

Очите са прозорец към душата! Дамите, които наблягат на грима, именно на очите си, държат да изпъкнат със своя чар. В същото време, обаче, акцента на грима, точно върху очите, показва и известна дистанцираност към околните.

Ах, тези устни!

Жените, които поставят акцента на грима си върху устните са... страстни! Тези дами, знаят какво искат, а то най-често е повече на физическо, от колкото на духовно ниво! Те обичат да привличат погледите и да бъдат център на мъжкото внимание, както и на женската завист...

Много, много грим

Тези жени са пълната противоположност, на дамите, които залагат на малко или никакъв грим! Жените, които прекарват часове наред, пред огледалото, мажейки се с какво ли не, в повечето случаи са несигурни в себе си. Те са неуверени, а стремежа им да изглеждат винаги перфектно, говори за страх от отхвърляне! В повечето случаи, тези дами са малко по-повърхностни, като за тях външният вид е по-важен от личностните качества...

Снимки: youqueen.com; wordpress.com; aroundmakeup.com; kikiandtea.com; stylecraze.com;

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: