Как да изберем перфектната гривна! Ето няколко съвета!

Posted by in Бижута, Красота, Съвети on January 11, 2014 . 0 Comments.

Както вече Ви осведомихме, през новата 2014-та година, основен, моден аксесоар ще бъде гривната! В случай, че сте почитателки на гривните, несъмнено, вече, знаете, че правилният избор на гривна, въобще не е толкова лесен, колкото изглежда! Ако, тепърва Ви предстои да си купувате гривни, обаче, има няколко неща, които е добре да знаете, преди да тръгнете на пазар! Днес, ние, от екипа на Smaim.com, ще Ви запознаем с основните правила, които трябва да спазите, докато си избирате гривна!

Рамера на китката е важен!

В случай, че китките Ви, са прекалено тънки е по-добре да носите обемни гривни, които да им придадат известна ширина. Ако имате по-широки китки, обаче, заложете на по-тънки и не чак толкова плътни, модели гривни, като верижките, които, визуално, ще направят формите Ви по-фини. Също така, добър избор, за дамите с по-пухкави китки, са множество тънки, различни, гривни, които да сложите на едната си ръка.

Не забравяйте и дължината на ръката!

Ако ръцете Ви са по-дълги, е добре да носите повече гривни, с което да ги скъсите визуално и да ги направите по-пропорционални, спрямо останалата част от тялото Ви. В случай, че имате къси ръце, най-добре е да заложите само на една, тънка гривна, за да не скъсите още повече, макар и само на пръв поглед, ръцете си.

Обърнете внимание на формата на ръцете си!

При положение, че сте от щастливките със стройни и добре оформени ръце, то Вие може да носите всички видове гривни, така, че смело експериментирайте с различните стилове. Ако, за съжаление, ръцете Ви са по-пълнички, то избягвайте големите гривни, както и тези, които плътно прилепват по китката Ви, защото те само ще накарат ръцете Ви да изглежда още по-пълни! Вместо това, заложете на тънки гривни, които се движат свободно по ръцете Ви.

 

И не последно място!

Винаги, преди да излезете, проверявайте какъв е ефекта на избраната, от Вас, гривна, като се огледате в огледало, отразяващо целият Ви ръст! Така по-лесно ще видите как дадената гривна, променя визията Ви и в какъв аспект!

Снимки: smaim.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: