Малко блясък в голямата вечер! Как да изберем бижутата за бала!

Posted by in Бижута, Красота, Съвети on April 30, 2014 . 0 Comments.

Абитуриентските балове, вече чукат на вратата и ако все още не сте избрали бижутата си, за тази толкова специална вечер, в крайно време да го направите! Ние, екипа на Smaim.com, трепетно очакваме началото на баловете, заради целият блясък и щастие, които буквално, струят от завършващите. Затова, днес решихме да споделим с Вас, няколко основни и изключително важни правила, който да следвате, когато избирате, именно украшенията за тази единствена и неповторима нощ!

Злато или сребро?

Това, несъмнено, е въпроса, който мъчи повечето бъдещи абитуриентки. Всъщност, той е изключително важен! На първо място, трябва да съобразите материала на бижутата си, с тоалета за бала. В случай, че той е в по-студени цветове изберете сребърни украшения, ако е в по-топлата гама, смело залагайте на златото. Последното, обаче, е доста скъпо и не е по джоба на всеки. Затова можете, спокойно, да замените златните бижута с позлатените такива. Те са също толкова ефектни, но и чак толкова пагубни за бюджета! В момента, на мода за цветните бижута, богато украсени с камъни. Ако роклята Ви е по-семпла, без колебания, се спрете именно на тях. В случай, обаче, че сама по себе си, роклята Ви е едно бижу, изберете по-нежни и незабележими бижута, украсени с няколко камъчета.

Само за бала или не?

Когато избирате бижутата си за абитуриентската нощ е добре да се замислите, дали те ще са само за нея или и за след това. Внимателно преценете, дали избраните украшения могат да намерят приложение и в ежедневният Ви стил. Въпреки, че балът си е бал и е само веднъж в живота на човек, няма смисъл да хвърляте луди пари, за нещо, което после само ще си седи в кутията за бижута. Така, че или се спрете на нещо скъпо, но приложимо и след заветната нощ или на по-евтино бижу, което да сложите само веднъж.

Дължина, ширина, големина...?!

Особено внимание, трябва да обърнете именно на ширината, дължината и големината на бижутата, за бала! По-късите огърлици, неминуемо, привличат вниманието към шията, а по-дългите – към бюста. Квадратните бижута, пък, са подходящи за кръгли лица, докато кръглите бижута – за по-остри черти. Обърнете внимание на формите си и се спрете на украшения, които привличат погледа към плюсовете Ви, а не към минусите!

Екипът на Smaim.com пожелава на всички абитуриенти един незабравим и изпълнен с много положителни емоции бал!!!

Снимки: smaim.com; debenhams.com

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: