Изберете обеците си, според формата на лицето Ви!

Posted by in Бижута, Красота on January 07, 2014 . 0 Comments.

Обеците са любимият аксесоар на почти всички жени. И как няма да бъдат? На пазара има такова разнообразие от модели и цветове, че няма начин да не успеете да откриете идеалният чифт обеци за Вас! Докато смело попълвате личните си колекции, от обеци, обаче е изключително важно да съобразите покупките си с формата на Вашето лице. В противен случай, рискувате да изглеждате по-скоро странно, от колкото красиво с новите си обеци! В името на красотата, както и, за да не правите грешки, ние, от Smaim ще Ви запознаем, подробно, с различните типове лица и подходящите за тях обеци!

В случай, че имате овално лице, то Вие сте една истинска щастливка! Това Ви позволява да носите всякакви модели обеци, без никакви притеснения, защото формата на лицето Ви позволява всякакви експерименти!

 

 

 

 

 

 

 

Ако лицето Ви е продълговато, с ясно изразена брадичка, то ще бъде добре да чифт обеци, който е по-тесен в горната част, но се разширява към долната – например, такива с форма на триъгълник. Все пак, имаме и добра новина за Вас – можете спокойно да носите къси и широки обеци. Те са ефектни, а формата на Вашето лице е единствената, на която не стоят грубо!

 

 

 

 

 

 

 

При условие, че лицето Ви е с правоъгълна форма, заложете на топчести и овални обеци. Те ще смекчат чертите и ще придадат нежност на лицето Ви.

 

 

 

 

 

 

 

За лице с формата на сърце, е препоръчително да се спрете на обеци, които са продълговати, но широки. Моделът с формата на капка, също ще Ви стои добре. Важно е да избягвате тесните модели, защото те само ще издължат още повече лицето Ви.

 

 

 

 

 

В случай, че лицето Ви има, по-скоро, квадратна форма, е добре да се спрете на обеци с правилни линии и нежна форма – малки халки или топчета ще са идеалният избор. Напълно трябва да забравите, обаче, за обеци с квадратна или правоъгълна форма!

 

 

 

 

 

 

 

Снимки: newtimes.co.rw; favimages.net

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: